Μικρά τμήματα Μάθημα στο τραπέζι

Ένας μαθητής και δίπλα του ο εκπαιδευτικός: διαμορφώνονται τμήματα μικρά, μόλις ενός ως τριών ατόμων. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα στον καθηγητή να επικεντρωθεί στις ανάγκες του κάθε παιδιού ξεχωριστά και, παράλληλα, στον μαθητή ο απαραίτητος χρόνος για να λύσει οποιαδήποτε απορία του.

Αναλυτικές σημειώσεις

Ακόμα και όταν βρίσκεται στο σπίτι, ο μαθητής έχει στο πλευρό του τους καθηγητές του. Όλοι οι εκπαιδευτικοί έχουν επιμεληθεί αναλυτικές σημειώσεις, τις οποίες συμβουλεύονται οι μαθητές την ώρα της μελέτης. Οι σημειώσεις, πολύτιμοι σύμβουλοι μαθητών και φοιτητών, περιλαμβάνουν ασκήσεις κλιμακούμενης δυσκολίας και εξασφαλίζουν έναν μαθηματικό τρόπο σκέψης.

Αναγνωστήριο

Οι νέες εγκαταστάσεις, στο κτίριο επί της οδού Ιερολοχιτών και Στρ. Αλεξάκη 1 διαθέτουν αναγνωστήριο, που είναι ανοιχτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Πρόκειται για έναν χώρο που προσφέρεται για μελέτη, για όποιον μαθητή αναζητά ησυχία και συγκέντρωση. Από το πλευρό των μαθητών δεν λείπουν στιγμή οι καθηγητές τους που δίνουν το «παρών», όποτε τους ζητηθεί.

Μαθήματα εξ αποστάσεως

Ακόμα και εκτός των τειχών, μπορεί να παρακολουθήσει κανείς τα μαθήματα που γίνονται εξ αποστάσεως. Εξάλλου, υπάρχει η κατάλληλη τεχνογνωσία, η εμπειρία και η πετυχημένη συνταγή χρόνων για να είναι τα διαδικτυακά μαθήματα εξίσου αποδοτικά με τα δια ζώσης.

Ενισχυτικά τμήματα

Ένας μαθητής και δίπλα του ο εκπαιδευτικός: διαμορφώνονται τμήματα μικρά,
μόλις ενός ως τριών ατόμων.
Έτσι, δίνεται η δυνατότητα στον καθηγητή να επικεντρωθεί στις ανάγκες του κάθε παιδιού ξεχωριστά και, παράλληλα, στον μαθητή ο απαραίτητος χρόνος για να λύσει οποιαδήποτε απορία του.

Τμήματα αυξημένων απαιτήσεων

Τα Μαθηματικά, όπως είναι γνωστό, δεν έχουν όρια…
Έτσι, διαμορφώνονται τμήματα αυξημένων απαιτήσεων για όσους θέλουν να εξερευνήσουν ακόμα περισσότερο αυτό τον θαυμαστό-μαθηματικό-κόσμο!

Σεμινάρια Ανώτερων Μαθηματικών

Και επειδή το άπειρο είναι μαθηματικός όρος, για όσους δε θέλουν να περιορίζονται στην ύλη του σχολείου, διοργανώνονται κύκλοι σεμιναρίων Ανώτερων Μαθηματικών, καθένας από τους οποίους εμβαθύνει σε έναν διαφορετικό τομέα (Ανάλυση, Άλγεβρα, Πιθανότητες – Στατιστική, Διαφορικές Εξισώσεις).

Επαγγελματικός προσανατολισμός

Η επιτυχία στο σχολείο και το Πανεπιστήμιο είναι το πρώτο βήμα.Το ερώτημα είναι, όμως, τι ακολουθεί.
Οι μαθητές και οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να απευθυνθούν σε καταξιωμένους επιστήμονες στον τομέα του επαγγελματικού προσανατολισμού προκειμένου να επιλέξουν το γνωστικό αντικείμενο που ταιριάζει περισσότερο στις δεξιότητές τους.

Οι καθηγητές, κ.κ. Τάσος Μπενέας και Γιώργος Πλουμάκης,
πάντα στο πλευρό των μαθητών τους.

Διεύθυνση

Κτήριο 1: Λ. Δημοκρατίας 59Γ, Ηράκλειο Κρήτης
Κτήριο 2: Ιερολοχιτών & Στρ. Αλεξάκη 1 (Ρομαντική Γωνιά), Ηράκλειο Κρήτης

Τηλέφωνο

2810 390008

Ακολουθήστε μας